AccessoiresManueel dakraam:

Zoals de omschrijving reeds aangeeft dient dit dakraam manueel bediend te worden. Dit kan door de bijhorende bedieningsbeugel in 2 standen op de dakgoot te plaatsen. Afhankelijk van de afmeting van de serre zijn er een aantal manuele dakramen standaard inbegrepen in de aankoopprijs van de serre.Automatisch dakraam:

Als optie is het ook mogelijk om de dakramen automatisch te bedienen door gebruik te maken van autonome raamopeners die automatisch openen op basis van de omgevingstemperatuur. Hierbij is geen elektriciteit of batterijen nodig. De bediening gebeurd doordat bij een verhoogde temperatuur in de hydraulische cilinder (met biologische olie) de druk stijgt, en bijgevolg een piston verplaatst om zo de raam te openen. Om een zo goed mogelijke luchtcirculatie te bekomen in de serre raden wij aan om deze automatische openers steeds per paar te voorzien. Dit zorgt er ook voor dat bij een veranderlijke windrichting er steeds een evenwicht is tussen de inkomende en uitgaande luchtstroom.Zaaitafel:

De plaatsing hiervan gebeurd standaard in de achterwand en bevat zowel de stalen ligger als de bijhorende zaaibakjes. Op aanvraag is deze ook mogelijk in een zijwand al is er hiervoor een bijkomende bevestigingsbeugel nodig.Bevestigingsbuizen:

Doordat onze tweedehands serres bestaan uit een zeer sterk stalen frame is het ook mogelijk om op de dwarsliggers bevestigingsbuizen te plaatsen waarbij het door middel van koorden mogelijk is om diverse planten, zoals bijvoorbeeld tomaten, komkommers, meloenen, … naar boven te begeleiden tijdens de groei.Veiligheidsglas:

Veiligheidsglas, of ook wel gehard glas genoemd dankt zijn naam en bijhorende eigenschappen aan een bijkomende thermische behandeling. Hierdoor is dit glas niet enkel 5X sterker als standaard float glas. Het zorgt er ook voor dat als het glas dan toch eens barst, dit in honderden stukken uit elkaar valt waardoor de kans op ernstige kwetsuren minimaal wordt. Veiligheidsglas is niet te versnijden waardoor dit steeds in de glasfabriek op maat dient gemaakt te worden. Doordat er in onze tweedehands serres een beetje speling kan zitten op de gebruikte profielen in de zij, voor of achtergevel is het niet mogelijk om de gehele wanden uit te voeren in veiligheidsglas. De glasplaten die in dit geval toch dienen aangesneden te worden, worden uitgevoerd in nieuw float glas.

Bekijk onze shop voor de mogelijkheden voor uw serre.