AccessoiresManueel dakraam:

Zoals de omschrijving reeds aangeeft dient dit dakraam manueel bedient te worden. Dit kan door de bijhorende bedieningsbeugel te gebruiken. Afhankelijk van de afmeting van de serre zijn er een aantal manuele dakramen standaard inbegrepen in de aankoopprijs van de serre.Automatisch dakraam:

Als optie is het ook mogelijk om de dakramen automatisch te bedienen door gebruik te maken van autonome raamopeners die automatisch openen op basis van de omgevingstemperatuur. Hierbij is geen elektriciteit of batterijen nodig. De bediening gebeurd doordat bij een verhoogde temperatuur in de hydraulische cilinder (met biologische olie) de druk stijgt, en bijgevolg een piston verplaatst om zo de raam te openen. Om een zo goed mogelijke luchtcirculatie te bekomen in de serre raden wij aan om deze automatische openers steeds per paar te voorzien. Dit zorgt er ook voor dat bij een veranderlijke windrichting er steeds een evenwicht is tussen de inkomende en uitgaande luchtstroom.Zaaitafel:

De plaatsing hiervan gebeurd standaard in de achterwand en bevat zowel aluminium profielen als de bijhorende zaaibakjes. Op aanvraag is deze ook mogelijk in een zijwand al is er hiervoor een bijkomende bevestigingsbeugel nodig.Vliegendeur:

Afhankelijk van het gebruik van de serre, en de planten die u wenst te kweken in de serre zijn het niet zozeer de vliegen of andere insecten die u uit serre wenst te houden, maar eerder andere ongenode gasten zoals katten, honden, duiven, … Dit kan door het plaatsen van een deur met vliegengaas of zoals wij dit noemen een vliegendeur.NokversieringVeiligheidsglas:

Veiligheidsglas, of ook wel gehard glas genoemd dankt zijn naam en bijhorende eigenschappen aan een bijkomende thermische behandeling. Hierdoor is dit glas niet enkel 5X sterker als standaard float glas. Het zorgt er ook voor dat als het glas dan toch eens barst, dit in honderden stukken uit elkaar valt waardoor de kans op ernstige kwetsuren minimaal wordt.

Bekijk onze shop voor de mogelijkheden voor uw serre.